Search

Stasher Bags - den miljøvennlige oppbevaringsposen uten plast

Det er jo for godt til å være sant - var det en kunde som sa. Ja, Stasher Bags er noe helt for seg selv. Kan virkelig et produkt laget av sand og karbon revolusjonere kjøkkenet? Stasher bags er et solid, miljøvennlig og plastfritt alternativ til plastposen og de tradisjonelle oppbevaringsboksene du har i kjøkkenskuffen. Stasher Bags har tatt zero waste miljøet med storm, og det skjønner vi godt!Stasher Bags er et bærekraftig alternativ til plastposen og de tradisjonelle oppbevaringseskene i plast. De smarte oppbevaringsposene uten plast er laget av platinumsilikon, som er ren silikon bestående av sand og karbon.Platinumsilikon holder en enda høyere kvalitet enn "vanlig" silikon, som oftes brukes i silikonproduktet beregnet til mat, og er derfor helt trygt for deg og barna å bruke. Stasher Bags sine silikonposer er helt fri for skadelige stoffer og kan trygt brukes til matlaging og varmebehandling av mat, både i gryter/sous vide og i mikrobølgeovn. Fyll en silikonpose med maiskorn og lag popcorn i mikronen!
Når du har kjøpt deg en eller flere oppbevaringsposer i silikon kan du beholde disse i lang tid. Kvaliteten er høy og produktene har en svært lang levetid. Når Stasher bags ikke lenger kan brukes kan de faktisk brennes opp. Asken kan du hives i komposten, i hagejorden eller strø over plenen. Dersom du ikke har mulighet til å gjennomføre en slik kompostering skal silikonposene kastes i restavfall i Norge. I følge produsenten kan oppbevaringsposene gjenvinnes, så snakk med din lokale gjenvinningsstasjonSilikonposene fra Stasher passer godt til nedfrysing av mat. Du kan for eksempel bruke den til bær, syltetøy, kraft, supper og lignende. Eller hva med å lage ferdige porsjoner med smoothieblandinger eller middagsporsjoner? Putt posen dirkete i kokende vann for å tine opp fryste grønnsaker eller middagen din. Dersom du skal fryse ned mat i posene er et lite tips er å skriv på posene med en whiteboardtusj, så er det litt enklere å ha kontroll på både innhold og dato.På kjøkkenet kan du bruke Stasher Bags til både kaffebønner, ris, pasta, linser, bønner, nøtter og andre tørre matvarer. Bruker du Stasher Stand-up, kan du plassere oppbevaringposene på rekke og rad i kjøkkenskuffen. Ettersom den ene veggen er gjennmsiktet er det lett å lage system i kjøkkenskuffen og få oversikt over alle matvarene dine.
Du kan også bruke Stasher Bags til barnas matpakker. Her bør du bruke flere oppbevaringsposer, da det de ikke egner seg spesielt godt til flere matvarer, da innholdet ikke vil ligge fast i posene. Du kan bruke en Stasher Sandwich til brødskiven og ha frukt og grønt i en Stasher Snack ved siden av. Vi anbefaler matboksene med flere rom i stål til barnas matpakker, men Stasher egner seg likevel godt til barnehage- og skolebarn, da de veier minimalt og tar liten plass i skolesekken.Stasher Bags kan brukes til andre ting enn mat. Du kan samle ledninger i dem på reise, sminke, bind og tamponger, toalettsaker som tannbørste og tannkrem, førstehjelpsutstyr på tur, kort, mobil og nøkkelknippe... mulighetene er mange.Posene er enkel å åpne og lukke. Du klemmer endene sammen på toppen av posen som vil forsegle den. Posen vil da være lufttett. Stasher Bags kan vaskes i oppvaskmaskinen, men bør rengjøres med håndvask innimellom, dersom du for eksempel har brukt mat med mye krydder eller mat som har satt farge eller lukt.


Dersom du er nysgjerrig på å teste ut Stasher Bags er du velkommen innom nettbutikken vår. Klikk deg direkte inn her eller sjekk ut videoen nedenfor for.


Håper du vil like Stasher like godt som oss!


//BeeOrganic-jentene


0 comments