Search

Reduser avfall på badet med gjenbrukbare bomullspads

På badet genereres det mye avfall, men med enkle, små grep kan vi sakte, men sikkert redusere mengden søppel. Det krever en liten omstilling av vaner og gamle overbevisninger, men motivasjonen kommer raskt når du ser søppelbøtta minster i volum. La oss snakke litt om den lille, runde saken her: gjenbrukbare, økologiske bomullspads.


Gjenbrukbare bomullspads erstatter engangspadsene og har akkurat de samme bruksområdene. Padsene varierer i størrelse og fås i ulike farger, men de er alle økologiske, myke mot huden og i god kvalitet. Selv bruker vi padsene til å fjerne sminke eller til stell av baby- og barnehud. Vi har også egne bomullspads som vi bruker til sårrens, og har dem liggende sammen med plastrene.Ved fjerning av sminke kan du bruke økologiske oljer, som jojoba, druekjerne eller kokos. I nettbutikken har vi flere ulike oljer, så her er det bare å prøve seg fram til en favoritt. Du kan gjerne oppbevare kokosolje i en liten glasskrukke, for å minimere plassen i skadet og heller fylle på underveis. Den lille krukken er genial å ha med på tur og reiser, og vil minimere innholdet i toalettmappen din.For at ikke bomullspadsene skal forsvinne mellom sokker og klær i vaskemaskinen kan du med fordel bruke en liten bomullspose under vask. Du kan for eksempel henge to små bomullsposer på en krok på veggen eller inn i skapet, en til rene pads og en til bruke. Når posen er full slenger du den i vaskemaskinen på 40-60grader. Husk å knyt posen godt igjen så de ikke faller ut under vask.Padsene vil bli rene, men avhengig av hvilke type mascara du bruker vil hvitnyansen variere. Selv bruker vi økologisk mascara og får alltid hvite pads etter vask. Dersom du ønsker tilsette naturlig bleking ved vask av disse anbefaler vi produktene fra nettbutikken.


En av kundene våre skrev: "Angrer så på at jeg ikke byttet til gjenbrukbare bomullspad før. Det funker jo faktisk og det er utrolig deilig når jeg slipper huske kjøpe nye hele tiden. Bra for lommeboka også".


Velkommen innom nettbutikken dersom du er nysgjerrig på gjenbrukbare bomullspads.

0 comments