Search

La termokoppen bli ditt første steg mot en hverdag med mindre plast og avfall

Du har kanskje hørt utrykk som BYO, bring your own, keep cup eller på norsk ta med din egen? Flere og flere kafeer tilbyr redusert pris og rabatt på kaffe dersom du har med din egen kopp. Det er med god grunn, for termokoppen, eller flerbrukskoppen som den også blir kalt, hjelper deg å reduserer store mengder avfall og plast i hverdagen.Det kan være lett å bli rådvill i møte med plastproblematikken, og kanskje du syntes det er vanskelig å vite hvor du skal redusere plast eller hvordan du kan lage hverdagen litt mer miljøvennlig. Termokoppen er en utrolig god start. Det er et enkelt, men effektivt tiltak for å redusere engangsplast og avfall i hverdagen.


Er du som oss kan det være fristende å svinge innom en kafe på vei til jobb, studier, på bytur eller når du er på reise. Det er lettvint å ta med seg en kaffe i pappkrus med plastlokk. Du har sikkert også sett engangskopper og plastlokk ligge i veikanten eller ved siden av en søppelbøtte. Lettvinne løsninger er ikke alltid det beste, og vi I BeeOrganic ønsker å vise deg at det finnes en like enkel løsning, du må bare huske å ta med deg termokoppen ut døra.

La det bli til en vane å ta med deg termokoppen i veska eller sekken. Sett den klar i gangen eller på kjøkkenbenken hver kveld, så blir det enklere å ta den med seg I morgenrushet. Det geniale med termokoppene fra Klean Kanteen og Thermos er at du kan legge fra deg termokoppen i sekken eller vesken. Begge termokoppene er helt lekkasjefri og tette.


Det er jo ikke bare til kaffen du tar med deg fra kafeer og kaffebarer som kan i en isolert termokopp. Termokoppen er designet for å kunne fungere som både termokopp, termos, drikkeflaske og isolert kopp i ett. Du kan derfor fylle den med alt fra kaffe, te, kakao, varm suppe eller kaldt smoothie. Eller som på bildet nedenfor, kokende vann til matlaging på tur.

Selv syns vi det er spesielt viktig å velge en god termokopp som holder te, kaffe og kakao varm lenge, da vi ofte har med oss termokopp på tur i skogen, på reiser og jobb. Her er både termokoppen fra Klean Kanteen og termokoppen Thermos rå. Vi har testet begge to og kan ikke si at den ene er bedre enn den andre, så her går det mer på utseende, stil og funksjon når du skal velge deg en termokopp.

Termokoppen til Klean Kanteen kommer i flere friske farger og størrelser, med en tett og lekkasjefri Cafe Cap. Skrukorken med drikkeåpning gjør det enkelt å drikke uten å søle og uten å måtte skru av korken. Derfor passer termokoppen like godt til barn som til voksne. Dersom du ønsker å ha med restemat, gryterett, grøt eller andre matretter du ikke kan drikke, kan du skaffe deg en ekstra Loop Cap, som fungerer som en vanlig skrukork. Termokoppen fra Klean Kanteen kan du også bruke med sugerør, da du får et eget lokk med sugerør til.
Termokoppen fra Thermos er en kompakt, tett termokopp med et urbant og stilrent design. Denne termokoppen er virkelig nett og elegant, men passer like fint på kontoret og til takeaway kaffe som til turer i skogen. Den har I likhet med Klean Kanteen en enkel drikkeåpning, men i tillegg et lokk som du enkelt trykker ned ved hjelp av en hånd. Termokoppen fra Thermos ble kåret til best i test av www.ute.no.

Som du kanskje skjønner digger vi termokoppene. De er allsidige, holder høy kvalitet, er enkle og rengjøre og hjelper oss å redusere plast og avfall I hverdagen. En isolert termokopp i rustfritt stål er altså en perfekt "ta-med-kopp". Fyll termokoppen med den drikken du liker aller best, og nyt varm eller kald drikke mens du er på farta.


Dropp engangskoppen i papp eller plast, og spar miljøet for avfall.


BRING YOUR OWN!0 comments