Search

Klean Kanteen: miljøvennlige drikkeflasker i stål, termokopper i stål og isolerte matbokser

Klean Kanteen er for mange av dere en anerkjent produsent. Produktene er kjent for sin høye kvalitetet og funksjonalitet. Alle produktene fra Klean Kanteen passer godt inn i en miljøvennlig,  zero waste livsstil, eller for deg som ønsker gjøre små, enkle tiltak for å minimere avfall.


Klean Kanteen er et amerikansk familiedrevet firma, som designer og produserer plastfrie og miljøvennlige drikkeflasker i rustfritt stål, mattermoser, beholdere og termokopper i rustfritt stål. De første produktene kom allerede i 2004. Alle produktene lages i rustfritt stål av høy kvalitet og plasten, som er i enkelte av korkene, er BPA-fri. Ler mer om historien bak Klean Kanteen her. Nedenfor finner du en god oversikt over de ulike produktene og forskjellene mellom dem.Klean Kanteen er nok mest kjent for drikkeflaskene i stål og de isolerte termokoppene. Termokoppen er en stor favoritt blant våre kunder, og det er ikke rart. Klean Kanteen Wide Climate Lock™ Vacuum Insulation er en isolert drikkeflaske // termokopp med doble vegger. Climate Lock™ sikrer at innholdet i koppen holder seg varmt i opptil 11 timer og kaldt i opptil 38 timer med isbiter i. De isolerte drikkeflaskene er geniale i varmen, men også på kalde vinterdager.Liker du å ta med den en kopp varm kaffe i morgenrushet er TKWide termokoppen perfekt for deg, da den holder på varm drikke langt utover dagen! TKWide Termokopp kommer levert med lekkasjesikker Cafe Cap og et lite bevegelig håndtak og er derfor den perfekte "ta-med-koppen". Den er fin å ha med i vesken, ryggsekken eller i bilen, og den kan ligge opp ned uten å lekke. Alle termokopper som heter TKWide, er også fine til supper og smoothie, ja til og med is, men brukes primært til kalde og varme drikker av oss og kunde våre.Du finner også isolerte stålkopper i nettbutikken, men vær oppmerksom på at disse ikke er tette og egner seg til en kaffe du nyter der og da.Klean Kanteen kommer ikke bare med produkter til voksne, men har satset like stort på drikkeflasker i stål til baby og barn. Drikkeflaskene i stål til barn kommer med korken "sippy" eller en tradisjonell sportstut. Dermed kan korkene byttes ut etterhvert som barnet vokser. Drikkeflaskene kommer med og uten isolasjon. Ved å bruke en isolert drikkeflaske er du helt sikker på at barnet ditt alltid får drikke fersk, kaldt vann. Disse egner seg derfor godt om du har barn i barnehagen som har vannflasker stående i solen. I nettbutikken finner du hele sortimentet av tåteflasker, drikkeflasker og termoflasker til baby og barn.Klean Kanteen har også isolerte matbokser/beholdere i rustfritt stål, som er fine til varm mat som suppe, middagsrester eller grøt, men passer like gode til kald mat som smoothie, yoghurt eller salat. De er geniale for deg som ønsker servere varm havregrøt til frokost eller lunsj i barnehagen eller på skole og SFO. På en varm sommerdag kan du også fylle den med deilig iskrem!I nettbutikken finner du hele utvalget fra Klean Kanteen, men vi ønsker trekke fram noen bestselgere:


Klean kanteen TKWide termokopp er en av bestselgerne våre, og det er ikke uten grunn. Den holder svært godt på både kaldt og varmt innhold, og kommer med lekkasjefri Cafe Cap man kan drikke rett fra. Termokoppen er et fint supplement til en zero waste livsstil, og den gjør det lett å velge bort engangs når man er på farta.


Kid Kanteen drikkeflaske i stål til de minste kommer i tre varianter. En med helt enkel skrukork, en med sippytut og en med sportstut. Drikkeflaskene er lette å håndtere for små hender, og flasken kan vokse med barnet. Man begynner med Sippy, og kan gå over til sportstut etterhvert som barnet vokser. 


Klean Kanteen REFLECT er en helt plastfri drikkeflaske i stål, og et enkelt valg for dem som ønsker å unngå plast fullstendig. Korken kommer i stål og bambus, og REFLECT kommer også i en isolert variant.
0 comments