Search

De beste termokoppene hos BeeOrganic

Det er vår helt subjektive mening - selvfølgelig etter åresvis med testing av utallige termokopper - at vi hos BeeOrganic selger flere av markedets aller beste termokopper.


Termokoppene vi snakker om kommer fra Thermos og Klean Kanteen . Både Klean Kanteen og Thermos skårer svært godt i ulike tester. Begge merkene er i verdensklasse på kvalitet og prestasjon, og det merkes! De beste termokoppene er de som holder godt på varmt innhold og like godt på kaldt innhold - det er termokoppens hovedfunksjon, men hvilke termokoppen skal du da velge?Termokoppen fra Thermos liker vi å anse som "moderen". Dette er en termokopp i toppklasse, som holder det den lover, og enda litt til. Termokoppen er enkel å bruke, da du kun vipper av lokket for å drikke. Termokoppen er lekksikker, noe som gjør det enkelt å ta den med i ryggsekken eller i vesken. Trenger du en termokopp som skal holde på varm drikke utover dagen på jobb, eller være med i skogen eller på reise, er dette absolutt en termokopp vi kan anbefale.Termokoppen fra Klean Kanteen ligger tett i tet sammen med termokoppen Thermos. Den kvalifiserer også godt på evnen til å holde på kald og varm drikke. Lokket er tett og for å åpne drikkeåpningen skrus toppen av lokket. Termokoppen TKWIDE fra Klean Kanteen kommer nå med en praktisk hank i stål, som gjør at du kan bære termokoppen i hanken, eller henge den i en krok på sekken.


Fordelen med termokoppen fra Klean Kanteen er at den er svært funksjonell. Ønsker du å bruke termokoppen til smoothie eller andre drikker, kan du kjøpe tilhørende lokk og sugerør, som øker bruksområdene til termokoppen. Dette er et stort pluss, da alle lokkene tilhørende TK WIDE termokopp, kan brukes på alle størrelser.Skal du på tur eller ha varm drikke senere på dagen anbefaler vi med andre ord at du velger en av disse termokoppene. De vil gi deg varm kaffe i timesvis og forhåpentligvis ikke skuffe deg.


ET LITE TIPS: for å forsterke effekten av termokoppene, kan du helle i varmt vann på forhånd av en lang tur, slik at isolasjonsveggene inne i termokoppen blir ekstra oppvarmet. Har du drikke som tåler høy varme, kan du gjerne varme den godt opp, så den er ekstra varm når den helles i. Her må du være obs på temperaturen når du skal drikke, så du ikke brenner deg. Skal barn drikke fra termokoppen, bør du være svært forsiktig med å ha for varmt drikke i termokoppen.


Det er verdt å nevne at du også kan bruke en isolert drikkeflaske, en såkalt termoflaske, som har akkurat samme funksjon som en termokopp. Den kan du for eksempel fylle med varmt vann til matlaging, suppe eller større mengder kaffe, kakao eller varmt vann.


Hos BeeOrganic får du også termokoppen Tumbler fra 24Bottles. Dette er en stilfull og lekker termokopp, som kommer i flere ulike design. Denne urbane termokoppen passer bra for deg som ønsker å drikke kaffeen der og da, og har på kort til rukket å blitt en stor favoritt oss kundene våre og oss i BeeOrganic. Den brukes for eksempel på kontoret, der lokket skrus av og den brukes som en liten kaffekopp.


Tumbler termokopp har en enkel drikkefunksjon, der du åpner en klaff i lokket. Du kan enkelt åpne klaffen med en hånd, mens du bruker mobilen i den andre. Termokoppene fra 24Bottles er lekksikker, og gjør også den til en praktisk praktisk, som er lett å slenge med seg i vesken eller ryggsekken. Dette er den eneste termokopp vi nødvendigvis ikke anbefaler å ha med på langtur, da den ikke har slike sterke isolasjonsvegger som Thermos og Klean Kanteen.


Oppsummeringen er: termokopp er en genial oppfinnelse for alle oss som liker å ha med oss varm eller iskald drikke på farten. Mange av oss stikker innom en kaffebar og henter oss en kopp med noe varmt, og får den servert i en engangskopp med plastlokk. Takeaway-kaffe er blitt et vanlig begrep, og genererer ufattelige mengder søppel på verdensbasis. Med en gjenbrukbar termokopp kan du forsatt kose deg med ta-med-kaffen din, og få med deg god samvittighet på kjøpet. La oss slå et slag for termokoppen. BRING YOUR OWN!


Termokoppen er selvfølgelig også utrolig praktisk på reise, på tur i skogen, på ferie, på jobb, skole og selvfølgelig hjemme. Det er mange av oss som ikke rekker å drikke kaffen før den har blitt kald, og med en termokopp øker sjansen for å kunne nyte varm drikke i en hektisk hverdag med barn og "tusen ting" å gjøre. Har du rester etter morgenkaffe`n, kan du feks ha i noen isbiter og en dæsj melk/plantemelk. Iskaffe på 1-2-3!

Vask og vedlikehold av termokoppen er noe mange spør oss om. Vi anbefaler å vaske termokoppen for hånd. På den måten ivaretar du termokoppens kvalitet og varighet, og vil ikke slite på termokoppens isolasjonsevne.


I nettbutikken finner du flaskebørster, natron, flaskevask og sugerbørster, som alle er fine redskap og rengjøringsmidler til termokoppen.


Termokoppene finner du hos BeeOrganic.no her: - din miljøvennlige nettbutikk

0 comments