Search

BeeOrganic matboks: plastfrie matbokser i stål med flere rom!

Det jobber tre mammaer i BeeOrganic med barn i alderen 2 til 19år. Vi har derfor flere års erfaring med matpakkesmøring til både barnehagebarn og skolebarn. I tillegg har vi pakket med oss utallige måltider mat i ulike varianter. på alt fra turer i skogen, strandturer, fritidsarrangementer, bursdager og bilturer. Resultatet er blitt det vi anser som markedets beste, smarteste, mest praktiske og brukervennlige matbokser: BeeOrganic matboks.Før vi beskriver de ulike matboksene, så lurer du kanskje på hvordan du bør velge en matboks i stål fremfor en matboks i plast? Har det noe å si? Hva er forskjellen?


  • En matboks i rustfritt stål vil vare så og si evig. Selvom prisen ofte er høyere enn en matboks i plast, vil det likevel lønne seg økonomisk. Matbokser i plast ødelegges gjerne raskere, og må gjerne byttes ut flere ganger gjennom et fullt barnehage- og skoleløp. En matboks i stål vil du ha i lang, lang tid, og er du heldig kan det gå i arv til barnebarn eller venners barn.


  • Matboksene våre produseres i en ståltype kalt 18/8 stål. Dette er en ståltype som ikke ruster. Matboksen tåler derfor vær og vind, oppvaskmaksin og væske uten at den begynner å ruste.


  • En plastfri matboks inneholder ikke potensielle skadelige stoffer, da den er helt fri for petrokjemi, som blant annet BPA. Matboksene er også fri for ftalater. Maten vil derfor ikke komme i berøring med stoffer som kan påvirke maten, noe man nå vet ulike plastmaterialer kan gjøre dersom de blir utsatt for varme, som direkte sollys.


  • Matboksene våre er designet for å være enkle å åpne og lukke for små barnehender. Alle matboksene som kommer med klipps er lekksikre. Du kan derfor sende med barna middagsrester eller frukt som vannmelon, uten at inneholdet vil lekke ut i barnehagesekken eller skolesekken.


  • Matboksene kommer med flere rom eller en justerbar og uttagbar midtdeler. Dette gjør ikke bare matpakkesmøringen enklere og mer kreativ for deg som mamma eller pappa, men du vil også kunne variere matboksens funksjon ut ifra innhold og behov.
BeeOrganic matboks med to rom og uttagbar midtdeler 800ml, lekksikker:

På bildet ovenfor ser du matboksen på 800ml. Dette er den minste matboksen vår, som har en midtdeler i stål som du kan fjerne helt eller justere etter behov. Matboksen rommer ca 3 brødskriver i høyden. Som bildet viser kan du også få plass til litt grønnsaker eller oppkuttet frukt.


Mange voksne eller større skolebarn bruker gjerne denne størrelsen til lunsj der midtdeleren i stål tas ut og man får et stort rom. Ettersom matboksen er tett er den nemlig perfekt til middagsrester eller salater. Matboksen festes med to klipps på hver side.BeeOrganic matboks med to rom og uttagbar midtdeler 1200ml, lekksikker:

På bildet ovenfor ser du matboksen på 1200ml. Denne matboksen er en populær matboks, som også har en midtdeler i stål som du kan fjerne helt eller justere etter behov. Matboksen rommer ca 3 brødskriver i høyden, men har større plass i bredden til andre matvarer, kontra matboksen på 800ml. Derfor kan du få mer frukt og grønt, som en halv avocado og et egg, i tillegg til brødskivene. Denne matboksen er også lekksikker og tett, og festes med to klipps på hver side.BeeOrganic matboks med tre rom 1400ml, lekksikker:

Matboksen med tre rom er en sikker vinner blant kunden våre. Dette er den ulimate barnehagematpakken, der du både får plass til brødskiver, et egg, frukt og grønt, en muffins eller en cookie. I denne matboksen går det ca 3 brødskiver i høyden, avhengig av tykkelsen på skivene.


Mange opplever matpakkesmøringen går lettere med en matboks med flere rom. Vi vet også at mange barn foretrekker å spise mat når den er kategorisert. Matboksen er lekksikker og tett, og festes enkelt med to klipps. Matboksen har tre rom, et stort og to små. Skilleveggene er sveiset fast og kan derfor ikke tas ut.BeeOrganic matboks med tre rom 1800ml:

Denne matboksen er "storebroren" i matbokssamlingen. Dette er også en treroms matboks, men den er noe høyere og bredere enn matboksen på 1400ml. Matboksen passer derfor bra til de eldste barna i barnehagen eller på skolen. Matboksen er også populær blant våre mannlige kunder, som foretrekker en stor og romslig matboks som kan romme en god lunsj.


I denne matboksen kan du få plass til 4 brødskiver i høyden, kanskje også fem, avhengig av tykkelsen på brødskivene. Matboksen er ikke lekksikker, og kommer med et lokk uten klipps i stål. Matboksen har tre rom, et stort og to små. Skilleveggene kan ikke tas ut.Vi håper du vil like matboksene like godt som oss.

Har du spørsmål? Kommenter gjerne eller send oss en melding på Facebook eller Instagram


KLIKK DEG FREM TIL ALLE MATBOKSENE VÅRE HER


//BeeOrganic-jentene


0 comments