Search

BeeBAGZ - bivokspapir i poseform - et miljøvennlig alternativ til plastposen.

De av dere som allerede elsker bivokspapir, vil nok elske BeeBAGZ, for bivoksark i poseform er jo rett og slett både genialt og superpraktisk. BeeBAGZ er vår nyeste nyhet. En bivokspose som fungerer som et plastfritt og bærekraftig alternativ til den tynne plastposen. Kult, ikke sant?
Hva er BeeBAGZ?  Bivoksposene er et plastfritt og avfallsfritt alternativ til den tynne plastposen og plastfilmen. Bomullsposene er vokset og fungerer på samme måte som et bivoksark. Bivoksposens bomullsstoff er satt inn med bivoks, treharpiks og jojobaolje. Blandingen danner en barriere mot luft, og bidrar til at matvarene du pakker inn, holder seg friskere.

Hvordan bruke BeeBAGZ? Som bildet viser overfor kan du bruke bivoksposene til både nistemat og grønnsaker. Når du har pakket inn brødet, grønnsakene eller nisten, klemmer du voksposen godt igjen på toppen. Posen vil klebre godt igjen grunnet treharpiksen. Vipps har du en plastfri og ganske så tett pose til maten din. Den er også enkel å ta med seg i vesken eller i barnehage- og skolesekken, eller du kan bruke de minste bivoksposene i en Stasher eller i en matboks.

Hva brukes BeeBAGZ til? BeeBagz bivokspose brukes gjerne i stedet for den tynne plastposen eller plastfilmen. Bivoksposen i str. L er fin å pakke inn brød, boller og rundstykker i. Du kan gjerne pakke nisten i den mellomste størrelsen og biter av frukt og grønnsaker i den minste, eller kanskje sjokoalde og nøtter? Bivoksposene er supre til å oppbevare ulike grønnsaker i kjøleskapet, og du kan også fryse ned ulike typer matvarer i den. Den kan også brukes til tørrvarer.

Hvordan rengjøre bivoksposer? Skyll bivoksposen i mildt såpevann og bruk en plastfri opvaskbørste dersom du trenger å få av flekker eller matrester. Ikke skrubb for hardt, da voksen kan slites raskere av. Er det kun smuler eller annet puss som har satt seg fast kan du enkelt tørke over med en tørr klut. Vi anbefaler miljøvennlig oppvaskmiddel når du vasker og ikke for varmt vann. Husk at BeeBAGZ er satt inn med bivoks, og derfor ikke tåler varmt vann og varme, som oppvaskmaskin, mikro og komfyr. Bivoksposen bør derfor vaskes i kaldt til lunkent vann. Sett bivoksposen på hodet når den er ferdig vasket og skal tørke, slik at alt vann renner av i og utenfor posen. BeeBagz kan vare opptil et år med riktig behandling og rengjøring.
Prøv BeeeBAGZ - og ta et steg mot en litt mer bærekraftig hverdag med mindre plast og avfall.

Du finner dem hos BeeOrganic her.

0 comments