Search

24Bottles - stilrene drikkeflasker i stål med stort fokus på bærekraft og miljø

Vi er stolte over å kunne tilby dere 24Bottles i sortimentet vårt. Drikkeflaskene i stål har et urbant preg og kommer i et stort utvalg farger og mønstre. Det er ingen problem å velge seg flere favoritter, så her kan du fint formidle ønskeliste til venner og familie. Disse drikkeflaskene er perfekte å ha stående på kontorpulten, på skolen, universitetet eller hjemme. Dette er virkelig en drikkeflaske du kan gleder deg til å trekke frem fra vesken, for lekrere blir plastfrie drikkeflasker neppe! MEN, det er ikke bare derfor vi er så begeistret. Visste du at flaskene er klimanøytrale?

Bærekraft og miljø - 24Bottles er genuint opptatt av miljø og bærekraft. De skiller seg ut fra andre produsenter ved at alle flaskene er klimanøytrale. De har rett og slett klart å utviklet en serie av drikkeflasker som er HELT karbonnøytrale. Les om hvordan de har fått det til HER.


"Bærekraft handler om forholdet mellom mennesket og miljøet, nå og i fremtiden. Hver bærekraftige og miljøvennlige handling vi utfører i dag, kan gi en synlig og målbar effekt og konsekvens for morgendagen. Sammen kan vi jobbe for en sunnere klode. Som selskap har vi som mål å gjøre gjenbrukbare stålflasker til et enkelt tilgjengelig valg for folk. Vi vil hjelpe deg å gå over fra engangsflasken i plast til den gjenbrukbare drikkeflasken i metall, og på denne måten bidra til å redusere hverdagsavfallet og det generelle fotavtrykket vi mennesker setter på planeten vår." (Kilde: 24Bottles)Nå skjønner du kanskje hvorfor vi er så himla stolte over at du nå kan få klimanøytrale drikkeflasker fra 24Bottles i sortimentet vårt? De kule, stilrene drikkeflaskene kommer i ulike størrelser og design, med og uten isolasjonsevne. Flaskene kommer i to ulike varianter: Urban og CLIMA. Forskjellen på drikkeflasken er:


24Bottles URBAN en enkel og lett flaske i metall. Den er produsert i rustfritt stål, og kommer med skrukork i plast. En av de store fordelene ved Urban, er at den er lett å bære med seg. Urban 250 ml veier bare 78 gram uten innhold, og passer fint i vesker, ryggsekker og i koppholderen i bilen. 24Bottles CLIMA en isolert termoflaske i metall. Den er produsert i rustfritt stål, og holder godt på både kald og varm drikke. Fordelen med en termoflaske, er at du kan ta med deg kaffe, kakao, te, smoothie eller andre drikker som trenger å holde en viss temperatur over tid. 24Bottles er førstevalget vårt som "byflaske". Dette betyr ikke at de ikke egner seg på tur eller til barn, men er du på jakt etter en robust flaske anbefaler vi først og fremst Klean Kanteen


Uansett hvilke merke du velger er det å ha en egen drikkeflaske et avfallsfritt, zero waste alternativ for deg som vil unngå engangsprodukter. Ved å ta med deg egen drikkeflaske når du er på farten, unngår du engangsflasken i plast!

0 comments